Добър Психолог и Психотерапевт във Варна цени – онлайн 35 лв цена на час

Добър Психолог и Психотерапевт Варна с цени на час психоаналитик

Добър Психолог и Психотерапевт във Варна с разнообразни цени на услугата може да намерите онлайн, ако потърсите в Интернет. Вече обаче не е нужно да продължавате. Обадете ни се на телефон 0888 233 950. Варна е голям град с доста професионалисти. Цените могат да варират значително. Всеки психолог или психотерапевт следва своя практика и модел на работа. Техните офиси също са на различни локации.

Ако искате да посетите точно конкретен специалист с даден стил на работа е силно възможно трябва да изминете доста път. Ще ви отнеме часове. Също така цените и таксите може да не отговарят на вашите възможности.

Добър Психолог и Психотерапевт за Варна цена 35 лв на онлайн час

Менталико е тук за да ви даде нещо различно този път. Изцяло онлайн услуга с холистичен психотерапевт и психолог за вашите вашето благополучие, здраве и щастие. Цялостно съдействие и подпомагане не само за психическото ви здраве, но и за вашето физическо благополучие.

Физическото здраве и психическото са нещо общо. Това не са различни теми. Не ви препоръчваме да ги разглеждате като нещо отделно. Всъщност добра идея би било още сега да започнете да приемате тази идея. Психическото състояние е отражение на физическото и обратно. Физическото състояние често е резултат от нашата психика.

Когато едната част страда, вероятно ще пострада и другата.

Вашето тяло е една уникална могъща цялост. Психиката и физиката са свързани. Вашият мозък управлява всички функции. Жлезите ви вършат денонощно огромна работа. Произвеждате хормони, които карат психиката и тялото ви да свършат нещо важно.

Тялото ви винаги ви подсказва кога нещо не е както трябва. Дава ви сигнали. Понякога може да ви обърка и да ви каже, че нещо не е наред. Тогава вероятно ще се стреснете. Това се случва защото психиката е объркана и уплашена.

А когато сме добре, имаме добро здраве както в тялото си, така и ума си.

Когато обаче имаме трудности, които не можем да владеем, и двата ни аспекта се разклащат.

Ето защо Менталико има уникален подход към своите приятели като им дава пълен и цялостен холистичен подход и метод на терапия. Ние целим да подобрим не само умът ви, но и емоциите, здравето, сърцето и духа ви.

Цялостен терапевтичен подход във Варна с холистичен психоаналитик

Нека да стартираме с тревогите ви. Те са червените аларми и лампи на психиката. Ще ги разгледаме внимателно и с грижа. Нека да обърнем внимание и на вашето щастие. Балансът на хормоните ви. Всички вещества в тялото на човек са в един уникален и сложен баланс и синхрон. Науката дори все още не е намерила всички значения и функции на органите ни.

Но всички вече знаят, че за да имаме хармония в психиката трябва да имаме баланс в тялото си. И обратно.

Бъдете спокойни. Намалете малко тревогите си. Ние сме тук за вас всеки ден. Следваме вашите нужди и цели. А ще ви дадем важни и задължителни препоръки, съвети и дори упражнения.

И двете страни ще положим известни усилия. Когато сме заедно с проблемите, постигаме винаги повече. Ще работим взаимно докато един ден без да разберете ще сте се превърнали в чисто нов човек. Такъв какъвто винаги сте искали да бъдете.

Нека да излекуваме страховете

Всеки познава страха. Вие също. А ние знаем колко неприятен може да бъде. Той ни прави слаби и разрушава живота ни в много аспекти. Постепенно превзема ума ни и завладява мислите и емоциите ни. Струва ни, че вече няма да как се преборим и да се измъкнем от проблемите и тази дупка. Ние ще променим тази нагласа. Постепенно и уверено ще стигнем до вашето ново мислене.

Холистичен психоаналитик

Цялото тяло има нужда от терапия. Всичко, което имаме в живота си, реално е нашето тяло. Не са вещите, които сме си купили. Ние сме тялото си и то е всичко за вас. Когато сме болни, мислим само и единствено как да оздравеем. Вече няма значение новият телефон. Единствено се молим всичко да се оправи.

За да не стигаме до такива тежки периоди, трябва да се погрижим още сега за бъдещето си и нашето благоденствие. Сигурността за здравето ни и инвестицията в правилните дейности е нашето спокойствие за по-добри дни.

Холистична психотерапия за силни паник атаки

Основен проблем на века са паник атаките сред вече почти хора в България. Това е психическата чума на хилядолетието. С всяка година стават все по-задълбочени и ужасни. Все повече хора на всякаква възраст се срещат с тях, а понякога не е само срещи, а кошмарни периоди.

Ние ще сменим виждането ви и по този проблем. Тази тема е преодолима. Може да не е лесно и бързо, но трябва търпение и старание. Когато се изправим заедно с вас пред страховете ви, ще преборим и паник атаките. С холистична психотерапия и подобряване на здравето ви.

С взаимни усилия и постоянство ще постигнем изключително много.

Позвънете ни още сега

Обадете ни се още днес на телефон 0888 233 950 без значение дали търсите холистичен психолог, психотерапевт или психоаналитик във Варна.

Ще запазим най-удобния и скорошен час за вас. В наше лице ще откриете не само верен приятел. Ние ще бъдем безценен помощник за негативните ситуации в живота.
Без значение дали сте във Варна или друго населено място в страната. Нашите отношения са напълно онлайн. И то съобразени с най-удобен за вас формат. Ще си общуваме по Skype, Facebook, Viber или друг канал.

Поздрави!
Екипът на Менталико

ВИЖ СЪЩО

ПРЕГЛЕД ПРИ ПСИХОЛОГ ЦЕНА

Каква е цената за преглед при психолог? Този въпрос редовно се…

ДОБЪР ПСИХОТЕРАПЕВТ ЦЕНИ

Каква е цената на добър психотерапевт? Още един…

КОНСУЛТАЦИЯ С ПСИХОАНАЛИТИК

Консултация с психолог е търсена услуга в…

7 коментара към “Добър Психолог и Психотерапевт във Варна цени – онлайн 35 лв цена на час”

 1. Здравейте, Менталико!
  Бих ислала да попитам дали часовете и сесиите се провеждат само по телефон.
  Благодаря предварително. Опитах да оставя своя телефон в полето за имейл но не стана. Оставям си имейла.
  Мерси!

 2. Здравейте, Ангелина!
  Всъщност за срещите ни не препоръчваме телефон. Това вероятно би било най-неудобния формат. Предоставяме опция за Вайбър, Скайп, Фейсбук Месинджър, Уатсъп. Или всеки по-удобен за вас вариант от класически телефонен разговор.

 3. Здравейте!
  Предполагам, че услугата ви се предлага и за по-малките градове в окръга, щом все пак е онлайн.
  Въпросът е, че не мога да платя по електронен път. Какво можете да ме посъветвате?
  Мерси!

 4. Привет, Ивана!
  Благодарим ви за въпроса.
  Ако сте клиент на някоя банка (имате например там дебитна карта, на която получавате заплата и др.), можете да го направите чрез тях. Нужно е единствено да ги посетите, както бихте посетили например каса на EasyPay.

  Препоръчваме ви да поговорите с тях и да си поискате онлайн банкиране. Така ще можете да плащате през интернет и за в бъдеще винаги, когато имате нужда.
  Ние можем да ви запишем услугата консултация с психолог и психотерапевт дори и с пощенски запис. Но е излишно. Последвайте съвета ни и няма да съжалявате за в бъдеще.

  Да, нашата онлайн психотерапия се предлага за всички градове, разбира се. Предлагаме нашата терапия за всички хора, дори и извън страната.

  Очакваме ви.
  Поздрави и слънчеви дни.

 5. Моля ви помогнете ми. След като във фейсбук хората започнаха да пишат за проблеми и дори смърт заради ковид-ваксините, всеки ден имам огромен страх да не умра и аз.

  Постоянно си гледам ръцете, краката, търся си синки. Наблюдавам тялото си за болки. Преживявам силни и постоянни панически атаки. Не мога да ги контролирам по никакъв начин.

  Опитвам, но не става. Вече записвам само на хапчета. Моля ви помогнете ми.

 6. Здравейте, Цветелина!
  Много е важно да се успокоите. Наистина в социалните мрежи всеки ден хиляди хора споделят своите страхове и оплаквания. Не само цяла България, но и целият свят потъна в тревожни разстройства. В момента изпитвате силен страх и постоянно наблюдавате тялото си.

  Ако нямате някакви видими тревожни изменения в тялото си и атипични доста неприятни болки, всичко е наред. Потърсете своя личен лекар и обяснете страховете си.

  Можете да ни позвъните, ако имате нужда са запишете час и за разговор.

  Сърдечни поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *