Начални инструкции за ползване на Менталико

Здравейте, приятели на Mentalico.bg! Попълването на позитивни неща във Вашия позитивен дневник всеки ден променя начина на работа на Вашия мозък. Дневникът, както и всички упражнения в Менталико, са стандартни практики от позитивната и когнитивна поведенческа терапия и са доказани средства от десетителия в помощ на хората от цял свят в изграждането на силни качества, стабилна психика, правилна работа на мозъка, висока самооценка на личността.

Психотерапевтични упражнения

В секция „Моите упражнения“ на всеки няколко дни ще имате нова задача. Точно по този начин работи и реалната психотерапия, когато хората посещават психотерапевт. Клиентите получават задачи, които постепенно с времето променят личността и поведението им. Вие имате лукса да използвате цялото познание на съвременната психология и поведенчески науки онлайн, без да плащате изключително скъпи такси на час, всяка седмица, за да получите същите упражнения и насоки, които Ви дава Менталико.

Личен психолог и съветник

В секция „Моят съветник“ ще получавате на всеки изминал час насочващи в правилна посока мисли върху личността, психиката, човешкото поведение и идеи и съвети за Вас. Четете ги, следвайте ги, мислете върху тях.

Правете упражненията си и слушайте съветника си, използвайте всички дневници. Целият комплекс от функционалности на Менталико ще създаде от Вас нови хора, заредени с познание, психична зрялост, самоконтрол, самопознание и огромен набор от личностни умения, които ще подобрят целия Ви живот.

Знаете ли, че между 7 и 10 човека се отказват още на първото упражнение на Менталико? Малцина са хората, които проявяват воля и полагат усилия. Малцина са успелите, щастливите хора, здравите. Виждате ли сами шаблона на поведение? Отказването и недействието води винаги до неуспехи, нещастие и апатия.

Защо има толкова неуспели, страдащи, нещастни хора, потънали в апатия по света? Мързел? Не. Истината е липса на мотивация, амбиция, страх, ниска самооценка, отричане на възможностите. Това са най-големите врагове на съвременното общество.

Аз, Тони от Менталико, Ви пожелавам да бъдете не само от онези трима, които не се отказват, а да постигнете с труд и воля целите си, да се превърнете в хора, на които един ден ще завиждат и около които всички ще искат да бъдат.

Един коментар към “Начални инструкции за ползване на Менталико”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *