Грабни награда от Менталико!

Награда от Менталико

Здравей!!! Имаш ОГРОМЕН шанс да спечелиш 20 дни БЕЗПЛАТЕН абонамент за премиум модулите на Менталико „Моите упражнения“ и „Моят психолог“.

Какво трябва да направиш?

Ако искаш да спечелиш БЕЗПЛАТЕН абонамент за 20 дни, отговори на въпроса „Защо искаш да ползваш Менталико?“ и го напиши като коментар долу под публикацията (Най-долу на тази страница е формата за писане на коментар).

Остави точния си имейл, за да можем да ти пишем, ако си избран за наградата.

Имейлът ти няма да бъде публично видим. Вместо името си може да използвате псевдоним.

Побързай! Някой може би вече пише! 🙂

Ако познаваш някого, който би искал да се възползва от тази възможност, изпрати му тази новина.

 

15 коментара към “Грабни награда от Менталико!”

 1. Искам да се образовам в света на психологията,тази наука много ме влече и смятам да се занимавам с това в бъдеще.Само че преди това смятам да изчистя някой свой недостатъци,да поработя върху себе си на всички нива,ето тук идва и ролята на Менталико,смятам че тук мога да получа много ценни съвети,анализи и пр.да изучавам себе си и остсналите и да използвам наученото и на практика.Това съвсем не е всичко,но ще ми отнеме доста време ако трябва да съм изчерпателна.Благодаря:)

 2. Вече използвам Менталико и виждам голям положителен ефект върху живота ми, колкото и да не ми се вярваше отначало.Осъзнаването е бавно и постепенно и някак неусетно се случват нещата!Ще съм благодарна, ако спечеля безплатен абонамент, но дори и да не съм от късметлиите, ще продължа да го ползвам!

 3. Смятам , че има какво да науча и бих била изключително щастлива да спечяля Вашата награда и да обогати вътрешния му свят.

 4. Бих желала да ползвам Менталико, за да се образовам, да приложа наученото на практика.

 5. Идеалното място и единствено по рода си, където можеш да получиш ценни съвети, да трупаш положителни емоции и в същото време да преоткриеш себе си. Какво по-хубаво от това денят ти да започва с усмивка 🙂

 6. Най-сетне събрах смелост да д3 открия, да застана лице в лице със страховрте, проблемите и собствените си демони, за да се намеря, да се приема и изслушам и да бъда най-сетне щастлива и пълноценна личност.

 7. Искам да ползвам Менталико, т.к. имам дете на 8г., което е със специфични нужди, и ми е необходима помощ, за да се справя.

 8. Искам да се науча да бъда по-уверена в себе си, да не се притеснявам за всяко нещо и да мога да владея емоциите си и паниката която ме обзема понякога.

 9. Смятам да използвам и използвам сайта за да де преборя със себе си и своите вътрешни страхове и неволи… мисля че тази приятна платформа може да ми помогне по някакъв начин и много се радвам че в открих 🙂

 10. Искам да потвърдя или отхвърля твърдението, че самотерапията има ефект. Преди да тествам инструментите в платформата не бих била склонна да гласувам пълно доверие.

 11. Причината е, че ми се иска да ползвам упражненията ви в сесиите и тренингите си!
  Виолета

 12. Здравейте всички! Искам да ползвам Менталико, защото в последните месеци осъзнах, че със страховете, които нося от моето детство не мога да продължа напред. Не мога да сбъдвам моите мечти и мечтите, които любимите ми хора имат, защото страховете ме блокират. А бих искала да имам шофьорска книжка, бих искала да стана майка. Имам супер ниска самооценка за себе си и съм нещастна. Въпреки че имам много неща за които да благодаря, благодарността ми е на думи, не идва от сърцето ми.

 13. Обърнах се към Менталико, след няколко сеанса при психотерапевт. Тъй като не успях да изградя необходимата емоционална среда и отвореност за споделяне с психотерапевта си, реших да поработя сама със себе си. Очаквам с насоките и упражненията да постигна онова вътрешно състояние, което съм изгубила през последните години и да си върна самоуважението и вътрешния мир.

 14. Искам да помогна на себе си.. Вие правите точно това ! Благодаря ви ! При вас нещата се случват..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *