Консултация с психолог в София

Консултация с психолог в София

Консултация с психолог в София е търсена услуга в сферата на психологията и психотерапията. Търсенето на специалисти в София от хора, имащи нужда от консултации с психолог нарства с всяка изминала година, а часовете на психолозите за запълнени. Ние се стараем да намерим време за всички, които се нуждаят.

За цяла България: 0888 233 950

Работим и през уикенда понякога. Ако не можем да ви запишем час през делничен ден, ще поемем случая ви през уикенда.


Така искаме да ви дадем сигурност и спокойствие, че ще получите добра грижа.

Обадете ни се на телефон: 0888 233 950. Или просто натиснете номера, ако четете това през телефона си.

Консултация с психолог без значение в кой град се намирате

Ние работим изцяло онлайн. Опитваме да дадем своя принос на максимално много хора в България. Няма значение къде се намирате. Можете да се обадите на посочения телефон и да си запазите час.

Ние ще ви осигурим максимално скорошен час за консултация. Нашите разговори и консултации са изцяло онлайн. Ето защо ви даваме богат избор от начини за връзка и разговори с нас.

Вайбър, Фейсбук, Скайп. Важното е да ви е удобно. Ще се виждаме през камерата на вашия телефон или лаптоп. Работим така вече с много хора.

Продължителност на консултациите

Колко време трае един наш „час“. Силно препоръчително е разговорите с психолог и психотерапевт да бъдат в порядъка на не повече от 50 минути.

Въпреки това, понеже сме обещали в уеб сайта пълен астрономически час, ще спазим обещанието си.

Ако след 1 пълен час се чувствате изморени, няма никакъв проблем да разговаряме 50 минути. Вие ще решите сами.

За съжаление не винаги ще можем да продължим часа ни за по-дълго от един астрономически час. Знаем, че понякога можете да имате нужда да си говорим по-дълго. За жалост обаче някой друг след вас ще чака. Благодарим Ви за разбирането.

Цена за час

Услугата ни има цена от 40 лв за един час. Стараем се да поддържаме ниски такси, за да дадем на повече хора от цяла България възможност да потърсят помощ. И в същото време да не тежи на бюджета им.

Промоционалните ни цени нямат някакъв конкретен период на валидост. Не се притеснявайте. Ще държим тази сума такава още време.

Разгледайте уеб сайта ни. Натиснете линка Запиши час. Предлагаме ви удобни начини за заплащане на таксата. С каса на EasyPay, банков превод или онлайн чрез българската платежна система epay.bg

Качество на консултацията с психолог в София и другите градове.

Консултациите при психолог, особено в София стават все по-трудно достъпни от обикновените хора, а психолозите се възползват от това все-повече и качеството на услугите им не е същото. Това оплакване от нуждаещите се клиенти и пациенти е все по-често срещано. Обяснението им е, че докторите психолози разчитат на повече клиенти, повече натрупата печалба срещу по-малко вложено време и енергия.

Извън София, явлението със спада на качеството е все още по-слабо изразено, вероятно заради по-ниското наличие на специалисти психолози и по-малкото количество на търсенето от страна на нуждаещите се.

Консултация при психотерапевт

Цената на добър психотерапевт също се покачва значително през 2022 година и вероятно през 2023-та ще продължи. Нуждата от психотерапия също нараства, цените се покачват, а качеството на предлаганата консултация също спада.

Онлайн психотерапевт и психолог е алтернатива, до която много хора прибягват, за да спестят време и разбира се, за да могат да имат реален шанс за час, преглед или обикновена консултация.  Менталико не е просто онлайн услуга. Това е истински софтуер, приложение, платформа, която може да замести до голяма степен нуждата за много хора от реална консултация с жив психолог.

Менталико предлага упражнения от когнетивно поведенческата психотерапия, позитивна психология и множество съвети всеки ден и е винаги до вас – 24 часа на ден, не само в София, а в целия свят – винаги във вашия джоб.

Обадете се още сега на телефона ни, а да си запазите свободен час за сесия.

Онлайн програма вместо консултация с психолог?

Менталико ви предлага вместо консултация с психолог в София нещо много по-иновативно и подходящо за хората, които искат да помогнат на себе си чрез психологична подкрепа. Менталико може да замести консултацията с психолог изцяло като ви предлага платформа с психологически упражнения. Също така, цената на преглед психолог е доста голяма, докато цената на нашата онлайн услуга е достъпна за всеки.

Създайте си профил още днес, за да се възползвате и от множество безплатни модули. Вашият Позитивен Дневник, Дневник на Стресът, записи на съня. Все повече хора използват платформата като заместител на физически психолог и остават приятно доволни и изненадани. С времето може да придобиете много нови навици, които ще повлияят положително на личността ви, мисленето ви, самочувствието ви. В Менталико може да ползвате и услуга, свързана с реална консултация с психолог при нужда и преценка от ваша страна.

19 коментара към “Консултация с психолог в София”

 1. Само да ви кажа, че съм съгласна със статията. В София е невъзможно да се добера до нормална качествена консултация с психолог! Миналата седмица ходих в Пловдив, дори нощувах при приятелка. Цените са безбожни. Помня времето когато беше почти безплатно!

 2. Благодаря, оказва се, че тази платформа е много интересна и полезна. Направо е ново поколение консултации с психолог. Всичко е виртуално 🙂 първоначално бях скептично настроен, но свикнах си ми е много добре. Не се колебайте. Безплатните модули са си също много полезни. Ползвах си доста време само тях в началото.

 3. Здравейте!
  Не съм от София, но дали е възможно да проведем ли по консултация онлайн или по телефон?
  Благодаря! Имам нужда от помощ.

 4. „Почти безплатно“ никога не е било, Десислава!
  Наясно съм с цените на психолозите и психотерапевтите в София повече от 15 години и винаги са били високи и малко хора са си ги позволявали.

 5. Здравейте, уважаема Галя!
  Всичко е актуално за тази година. Цената на еднократна консултация е 40 лв. Чрез бутоните горе в менюто на уеб сайта ни можете да намерите допълнителни детайли.
  Поздрави!
  Екипът на Менталико

 6. Здравейте. Не съм от София, но може ли да направя консултация с Ваш психолог или психотерапевт по телефон например? Живея в Правец. Записвам си имейла във формата. Благодаря предварително. Надявам се на добро отношение и професионализъм. Наистина съм се нагледал на всякакви велики специалисти вече.

 7. Уважаеми Кирил!
  Благодарим Ви за въпроса. Повечето хора, с които работим са от всички краища на страната, а много са дори и извън България. Няма никакъв проблем да работим заедно онлайн. Не е нужно да пътувате. Нужен ви е само добър Интернет, телефон или лаптоп, и камера, ако желаете да споделите и видео връзка с нашия психолог. След минути ще получите имейл и от нас. Ще направим всичко възможно, за да ви помогнем.

 8. Здравейте!
  Може ли да попитам нещо? Много се притеснявам. Моят психиатър ми каза, че мога да пия спокойно ципралекс в комбинация с инхалатор за астма и ИПП за проблеми със стомаха. Пия и още хапчета. Даже не мога да ги изброя. Аз обаче много се страхувам, че комбинирам ципралекса с всички останали неща, а изрично пише в листовката, че може много сериозно за пострадам. Моля, ви кажете вашето мнение. Благодаря!

 9. Уважаеми Диян!
  На листовките на много лекарства можете да намерите всякаква информация. Повечето от която е доста обезпокояваща. Изглежда, че потребителите ще загинат всеки момент от таблетката, която приемат. Почти винаги това преувеличение е за всеки случай, за да се защити търговеца от евентуални негативни сценарии. Не е известно някой, който приема Вашето лекарство да има проблеми с тази комбинация (ИПП и инхалатор). По-скоро можете да споделите останалите медикаменти, които приемате, за да проверим дали все пак там. Все пак Вашият лекар е трябвало да Ви пита за всичко, което приемате и по негова преценка да Ви направи предписание.

  1. Благодаря за полезния отговор! Аз щях да питам абсолютното нещо. Дано и Диян да е прочел отговора ви и да се е успокоил. Хем зная правилото – не чети листовките. Но човек винаги се изкушава.

 10. Здравейте, Констанс!
  Човек се изкушава, не просто защото не може да се въздържи. Това е заради завишеното ниво на тревожност. Колкото и да опитвате да не правите нещата, които не трябва да правите, в един момент просто се случва. Волята се предава на напрежението.

  1. Привет! За жалост нямаме специалисти за това. Побързайте да се консултирате с медицински екип, който има опит в областта. Това състояние вече е много популярно в България. Потърсете в Интернет и си изберете към кого да се обърнете.

 11. Добър ден! Има ли възможност да си поръчам в пакет няколко сесии едновременно с едно заплащане?

  1. Здравейте, Ивелина!
   Разбира се, има такава възможност. Моля, свържете се с нас по телефона, за да се разберем за детайли. Колко часа желаете? Можем да съставим дори и предварителен график за Ваше удобство.

 12. Здравейте! От Дупница съм. Мога ли да си запиша час при вас при положение, че не съм от вашия град?

  1. Здравейте! Разбира се! Няма никакъв проблем, че не сте от София. Услугите ни са изцяло онлайн. Много българи ги използват дори от чужбина. Моля, обадете ни се спокойно на посочения телефон, ако желаете да запишем час за консултация с психолог.

 13. Искам ново начало. Нов живот. Време е. Усещам го. От години живея в страдание, но вече не издържам. Имам нужда от професионална помощ и този път съм се решила да се захвана сериозно. Моля ви, пишете ми на имейла. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *