Консултация с психолог в София

Консултация с психолог в София е търсена услуга в сферата на психологията и психотерапията. Търсенето на специалисти в София от хора, имащи нужда от консултации с психолог нарства с всяка изминала година, а часовете на психолозите за запълнени. Освен това качеството на самата консултация все повече пада.

Онлайн програма вместо консултация с психолог?

Менталико ви предлага вместо консултация с психолог в София нещо много по-иновативно и подходящо за хората, които искат да помогнат на себе си чрез психологична подкрепа. Менталико може да замести консултацията с психолог изцяло като ви предлага платформа с психологически упражнения. Също така, цената на преглед психолог е доста голяма, докато цената на виртуалната програма е само 8 лв.

Качество на консултацията с психолог в София и другите градове.

Консултациите при психолог, особено в София стават все по-трудно достъпни от обикновените хора, а психолозите се възползват от това все-повече и качеството на услугите им не е същото. Това оплакване от нуждаещите се клиенти и пациенти е все по-често срещано. Обяснението им е, че докторите психолози разчитат на повече клиенти, повече натрупата печалба срещу по-малко вложено време и енергия.

Извън София, явлението със спада на качеството е все още по-слабо изразено, вероятно заради по-ниското наличие на специалисти психолози и по-малкото количество на търсенето от страна на нуждаещите се.

Консултация при психотерапевт

Цената на добър психотерапевт също се покачва значително през 2019 година и вероятно през 2020-та ще продължи. Нуждата от психотерапия също нараства, цените се покачват, а качеството на предлаганата консултация също спада.

Онлайн психотерапевт и психолог е алтернатива, до която много хора прибягват, за да спестят време и разбира се, за да могат да имат реален шанс за час, преглед или обикновена консултация.  Менталико не е просто онлайн услуга. Това е истински софтуер, приложение, платформа, която може да замести до голяма степен нуждата за много хора от реална консултация с жив психолог.

Менталико предлага упражнения от когнетивно поведенческата психотерапия, позитивна психология и множество съвети всеки ден и е винаги до вас – 24 часа на ден, не само в София, а в целия свят – винаги във вашия джоб.

Създайте си профил още днес, за да се възползвате и от множество безплатни модули. Вашият Позитивен Дневник, Дневник на Стресът, записи на съня. Все повече хора използват платформата като заместител на физически психолог и остават приятно доволни и изненадани. С времето може да придобиете много нови навици, които ще повлияят положително на личността ви, мисленето ви, самочувствието ви. В Менталико може да ползвате и услуга, свързана с реална консултация с психолог при нужда и преценка от ваша страна.

2 коментара към “Консултация с психолог в София”

  1. Само да ви кажа, че съм съгласна със статията. В София е невъзможно да се добера до нормална качествена консултация с психолог! Миналата седмица ходих в Пловдив, дори нощувах при приятелка. Цените са безбожни. Помня времето когато беше почти безплатно!

  2. Благодаря, оказва се, че тази платформа е много интересна и полезна. Направо е ново поколение консултации с психолог. Всичко е виртуално 🙂 първоначално бях скептично настроен, но свикнах си ми е много добре. Не се колебайте. Безплатните модули са си също много полезни. Ползвах си доста време само тях в началото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *