Добър Психолог и Психотерапевт в Пловдив цени – онлайн 35 лв цена на час

Добър Психолог и Психотерапевт в Пловдив цени онлайн

Добър Психолог и Психотерапевт в Пловдив с различни цени може да намерите онлайн, ако потърсите. Не е нужно обаче повече да търсите. Просто ни се обадете. Градът е голям и има много специалисти. Цените обаче са различни. Всеки психолог или психотерапевт има своя собствена методика. Локациите също са различни.

Обади ни се още днес на 0888 233 950.

Ако желаете конкретен специалист със специфичен метод на работа, вероятно трябва да пропътувате доста път. А може и таксата да не е по вашия джоб.

Добър Психолог и Психотерапевт в Пловдив цена 35 лв на онлайн час

Менталико ви предлага нещо различно. Напълно онлайн услуга с холистичен психотерапевт и психолог за вашите цялостни нужди. Пълна подкрепа и помощ не само за вашето психическо здраве, но и физическо благоденствие.

Психиката и физиката са едно общо цяло. Вашето тяло. То ви казва кога нещо не е наред. Емоциите и усещанията ни съобщават същите неща.
Когато сме добре, добре са тялото ни, духът ни и психиката.

Когато обаче сме изправени пред проблеми, всичко страда.

Ето защо Менталико подхожда към своите приятели с цялостен холистичен подход. Ние искаме да излекуваме не само умът ви, но и сърцето, душата, емоциите и здравето.

Цялостен терапевтичен подход

Ще започнем с тревогите ви. Проблемите и червените лампи на психиката. Ще преминем през щастието и настроението ви. Също така обаче ще се погрижим за вашите хормони. Балансът на всички вещества в организма са основен ключ към физическо и психическо здраве.

Време е да се успокоите и да поемете по нов път. Ние ще бъдем тук за вас през цялото време. Ще следваме вашите нужди, но ще ви даваме и ценни насоки и препоръки. С взаимен процес между двете страни, постиженията са винаги много големи.

А един ден ще сте се превърнали в чисто нова личност. Тази, за която винаги сте си мечтали.

Излекувай страховете си

Ние знаем колко неприятно нещо е страха. Той ни кара да се чувстваме, че животът ни свършва. Целият свят е от без значение, защото просто сме изправени пред страхове, които не можем да преборим. Това обаче вече няма да е така.

Без паник атаки

Паник атаките са страшния проблем на 20 и 21 век. И стават все по-неприятни. Все повече хора страдат от тях.

Нека обаче да сменим виждането ви за проблема. Защото той е преодолим. Не винаги лесно и бързо, но с търпение и усилие, всичко се постига.

Терапия за цялото тяло

Тялото е всичко, което имаме. То не е черупка или тежест, която носим през целия си живот. Тялото, това сме ние. Мисълта ни е само това, което чуваме в главите си. Но тя е променлива всеки ден. Ще ви помогнем да изградите стабилно здраве и повече сигурност за самите себе си. Това е най-важната инвестиция в живота ни.

Обадете се още днес

Позвънете ни още днес на 0888 233 950.

Ще запишем най-удобния и скорошен час. В наше лице ще намерите не само верен приятел и безценен помощник за много негативни ситуации.

Без значение дали сте в Пловдив или друго населено място. Нашите консултации са напълно онлайн и в най-удобен за вас формат.

Поздрави!
Екипът на Менталико

Виж също

ПРЕГЛЕД ПРИ ПСИХОЛОГ ЦЕНА

Каква е цената за преглед при психолог? Този въпрос редовно се…

ДОБЪР ПСИХОТЕРАПЕВТ ЦЕНИ

Каква е цената на добър психотерапевт в София? Още един…

КОНСУЛТАЦИЯ С ПСИХОЛОГ

Консултация с психолог в София е търсена услуга в…

6 коментара към “Добър Психолог и Психотерапевт в Пловдив цени – онлайн 35 лв цена на час”

 1. Здравейте!
  Часовете по телефон ли се провеждат?
  В какви часове и дни
  Мерси

 2. Здравейте!
  Срещите ни се провеждат за момента онлайн до малко по-добро стабилизиране на извънредното положение в страната. Можете да използвате телефон, компютър или всякакво друго устройство. Можете да използвате Skype, Viber, Facebook Messanger. Или всяко друго приложение, което предпочитате. Ние се съобразяваме с вашето удобство.
  Дните и часовете съобразяваме да бъдат удобни и за Вас и за нас.
  Поздрави!

 3. Възможно ли е да поръчам 5 сесии вместо една, за да си спестя ходене по банки и каси всяка седмица.
  Доста по-удобно би ми било, ако действаме по този начин.
  Оставям си имейла по-долу.
  Благодаря предварително

 4. Здравейте, Мая!
  Няма никакъв проблем да поръчате повече срещи с нас накуп. С много хора работим така. Повечето предпочитат наистина по-малко оперативен труд с разплащания. За хората, които ползват онлайн инструменти (онлайн банкиране или ePay) това не е проблем.

 5. Усещам всеки ден задух и сърцебиене. Бях на доктор вече. Нищо не ми казаха. Не знаят. Възможно ли е да е на нервна почва?

 6. Здравейте, Анелия!
  Описаните проявление са доста често срещани при психични смущения и стрес. Щом сте били на доктор и нищо ви няма на сърцето, вероятно нервната ви система е напрегната. Успокойте се. Ако желаете можете да позвъните на посочения телефон по-горе и да запишем час. Нужно ви е просто да поговорите и да се успокоите. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *