Управление на проекти обучение Project Management

Управление на проекти с обучение от Project Management Academy PMA.bg вече може да си осигури всеки, които желае кариера в проджект мениджмънт сферата.

„Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg предлага своето project management обучение за всички начинаещи, студенти, както и по-напреднали специалисти по управление на проекти на най-ниските цени в България за курс.

Управление на проекти обучение Project Management

Управление на проекти обучение и Project Management сертификати

Форматът на курсовете е организиран изцяло онлайн и дистанционен, за да ви осигури максимално удобство с вашето професионално и лично ежедневие. Представеното обучение по управление на проекти и project management е съпроводено с получаване на истински сертификат след завъвшрването на курса.

Цена на обучение и онлайн курс по управление на проекти от „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg

За разлика от останалите курсове и обучения, Project Management Academy PMA.bg предлага своето обучение на достъпна за всички български граждани цена. Курсът е наличен с промоционална цена от 300 лв, но всеки се регистрира за момента получава и допълнителен промоционален код.

С него получавате допълнително намаление от още 50 лв, и така крайната цена за вашето обучение става 250 лв, в която се включва и вашият сертификат.

Период на обучение по управление на проекти от Project Management Academy PMA.bg

Вие можете да се учите в своя курс само в свободно за вас време, без това по никакъв начин да ощетява вашето ежедневие и ритъм на живот. Темите на обучение са много, но вие нямате крайни срокове за предаване на практически задания (домашни).

Повечето курсисти на „Проджект Мениджмънт Академия“ учат през своите уикенди, като през останалата част от седмицата ходят на работа или се грижат за семействата си. Научете повече за това обучение по управление на проекти и project management и в статията на Productima.

Нямате крайна дата за вашето обучение

Независимо кога започнете своя курс, вие не сте претиснати от крайни срокове за завършването му. Ако ви се наложи да прекъснете временно поради някакви причини, винаги можете да завършите обучението си след това.

Много курсисти на Академията се възползват от тази чудесна възможност, за да си направят кратки почивки от темите по управление на проекти. Използват времето, за да се разсеят временно. Project Management практиката също не е лесна и изисква внимание и концентрация.

В курсовете на Академията, имате и практически задания и трябва да полагате труд,

Сертификат и реален опит в управление на проекти от 150 часа

Целият труд обаче се възнаграждава. След приключването на вашето project management обучение, вие получавате не само сертификат. Към своето обучение имате и истински документ, валидиращ и гарантиращ опит и часове прекарано време в управление на проекти.

Можете да прилагате своя сертификат, както и допълнителния документ по управление на проекти във всяка ваша кандидатура за работа. Още информация за обучение по управление на проекти от Проджект Мениджмънт Академия, научете и в статията на Антон Радев.

Project Management опит за реална работа

Вашите документи и сертификати са в PDF формат. Те се генерират автоматично от платформата. Вие притежавате уникален идентификационен номер, който е само за вас. Той е запазен в базата данни от завършилите професионалисти. Той гарантира вашия труд, познания, опит и доказва, че реално това сте вие.

Невъзможно е някой да демонстрира умения на ваш гръб и да се възползва от труда ви. Вие и само вие притежавате своя документ, който е обезпечен в архивът на Академията. Номерът е публично видим и принтиран върху вашия сертификат.

В документа за допълнителни project management часове реална практика, също този номер се визуализира. Двата документа принадлежат един на друг.

Вижте рекламното видео за обучението по управление на проекти от „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg

Управление на проекти – теми на обучение

Темите на обучението в курса по управление на проекти са:

 • Какво е проект
 • Проджект мениджмънта като индустрия
 • Управление на проекти в реалния живот
 • Отношенията между ръководителя на проект и директоритя на своята организация
 • Отношенията между ръководителя на проекта и клиентите си
 • Отношенията между ръководителя на проект и своя екип
 • Планиране на проект
 • Популярни проджект мениджмънт документи
 • Управляване на риска
 • Управление на заинтересованите страни
 • Управляване на контрола и доставките
 • Планове и релийз мениджмънт
 • Практики от продуктовия мениджмънт
 • Истински ситуации от реалния живот
 • На интервю за работа като проджект мениджър
 • И др.

Проджект мениджмън обучение за студенти

Освен всички радостни новини за новото обучение по управление на проекти, всички български студенти получават големи отстъпки. Специалната програма за образоване на младите у нас, е специално насочена за всички амбициозни млади хора. Те трябва да се регистрират в Академията и да заявяр своето желание за намаления по електронна поща.

След разглеждане на информацията от кандидатурата, всеки студент осигурил информация и удостоворение за истинността на данните си, ще получи възможността да се запише за обучението на преференциалната цена за студенти.

За всякакви допълнителни въпроси и заявка за допълнителна информация, посетете уеб сайта на академията на адрес: PMA.bg и позвънете на посочените телефони или пишете на имейл адресите в страницата Контакти.

Agile и Waterfall project management обучение

Представеното обучение е съвременно и модерно. Следва всички тенденции и практики в съвременното управление на проекти. Демонстрира както Waterfall стандартни класически подходи в управлението, така и Agile моделите при разработкане на проекти.

Ще придобиете дълбоки познания и умения и в продуктови практики, понятия и терминология. Scrum правилата и принципите на работа също са засегнати в курса. Scrum Master ролята, както и Product Owner се обясняват и се дават конкретни примери за тяхната работа, и къде вие като проджект мениджър може да имате досег с тези позиции.

Посочени са и примери, в които вие може би няма да участвате като класически проджект мениджър, а може би ще бъдете назначен в екип или организация, изпълняващ ролята на продуктов мениджър, Scrum Master или Product Owner.

Добре е да знаете от сега, че тези роли не са стандартни позиции от управлението на проектите Много силно изразени са и използвани в съвременната продуктова разработка в много фирми в цял свят.

4 коментара към “Управление на проекти обучение Project Management”

 1. Благодаря за детайлната и подробно поднесена информация. Може ли да споделите повече за споменатото обучение за студенти, което е посочено в края на статията – каква е точната цена за курс и как по-конкретно мога да кандидатствам? Благодаря ви!

 2. Здравейте! Пиша ви във връзка с Linkedin кампанията, която се провежда, насочена за студенти. Предлага се сериозно намаление от цената за представеното обучение по управление на проекти. Искам да ви попитам, тъй като няма допълнителна информация по въпроса, как мога да се възползвам от предложението и как да се запиша за преференциална цена на курса ако съм активен студент в Българско висше учебно заведение? Благодаря много!

 3. Интересувам се и аз от това project management обучение. На английски или на български език са материалите? До кога е промоционалната цена от 300 лв и как да се запиша. Мерси

 4. Здравейте, Спас! Материалите са на български език. Промоционалната цена за проджект мениджмънт курса е обявена до края на 2019 година.

  Калинка, здравейте! Наистина всички студенти могат да се запишат за обучение по управление на проекти с промоционалната такса от 130 лв. На сайта на Академията вече е публикуван подробен материал и много детайли относно как може да се запишете, какви са условията към кандидатите и др.

  @Ивелина Костадинова можете и вие да разгледате предоставената информация в страницата „За студенти и ученици“.

  Поздрави и пожелания за успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *