Уроците, на които никой не те е научил

Уроците в животаНашите родители или много ни критикуват, или ни превръщат в разглезени възрастни деца. Кой ни учи на адекватни ситуации, подкрепа, смелост, стабилност, единност?

Кой е твой пример за поведение в обществото? Онези изкуствени хора от телевизията? Жалко! Какво правят всички хора наоколо? Прекарват живота си в социални мрежи, крият се от липсата на способности и адекватност. Жалко отново!

Менталико има за цел да те научи на издържливост, адекватност, зрялост, сигурност. Да те направи човек, който може да взема решения, да е социален, ведър и обаятелен. Да премахне тревожността ти, съмненията ти, страховете. Да се научиш да решаваш проблемите си.

Депресията и тревожността да останат в миналото. Менталико ще ти даде много упражнения и уроци. Ще те напътства и ще е винаги с теб, ще те съветва, ще насочва мислите ти към нови идеи.

Промяната ще е бавна, но позитивна и градивна. Желая ти един ден да се обърнеш и да видиш колко много си се променил като личност, качества, мислене, емоции!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *