Преглед при психолог цена

Преглед при психолог цена

Каква е цената за преглед при психолог? Този въпрос редовно се задава от нашите гости и получаваме запитвания за цена за час при психолог за различни градове в страната.

Нашата цена е 40 лв. Радваме се, че даваме възможност на много хора от цяла България да се възползват от подкрепата ни.

Щастието, здравето и вашият спокоен и щастлив живот е нашият пръв приоритет. Ако желаете да прочетете статистиката от проучванията ни, продължете надолу.

Обади се на телефон 0888 233 950 още сега.

Направихме проучване за цена на час при преглед при психолог и можем да обобщим след осредняване на данните:

 • Най-ниската цена на час при психолог: 40 лв.
 • Най-високата цена за преглед при психолог: 100 лв.

Разбира се, вариациите същеструват заради различната степен на компетентност на психолозите и техните цени се базират на тяхната локация, години практика в психологията, методи на анализ, преглед на пациентите и клиентите и др.

Най-голямото разнообразие на цени може да се срещне в столицата, докато в останалите градове, цените имат по-близки стойности в порядъка на 30 до 40 лв.

Преглед при психолог, цена, абонамент и дългосточно посещение

Абонамент не се предлага при преглед при психолог, не са налични намаления, карти или ваучери.

Ако посещавате психолог веднъж седмично (четири пъти в месеца), то за една година имате 48 посещения. При най-ниската цена, това ще ви струва 1920 лв. за година. (Приблизително 2000 лв) А при най-високата цена на час на психолога, тази услуга за една година ще ви струва 4800 лв. (Или приблизително 5000 лв.)

Не е евтина услуга, за това трябва да се подсигурите със средства и търпение.

Някой психолози споменават, че за терапия е нужда около една година. Други твърдят, че могат да се справят с повечето проблеми на пациентите за половин година. Може да видите и актуалната средна цена при добър психотерапевт, ако имате нужда от информация.

Менталико ви предлага алтернатива, като ви предоставя огромно знание в психологията и психотерапията и ви препоръчва да опитате да правите упражненията ни, да попълвате своите дневници и да четете редовно съветите на вашият онлайн виртуален консултант. Разгледайте нашите услуги и опитайте нашата подкрепа за подобрение на вашият живот във всички аспекти.

Ние сме тук за вас всеки ден. Нашата цел е вашият по-спокоен и подреден живот. Ние ще ви обърнем внимание не само като холистичен психолог. Ще се фокусираме и върху вашето здраве, хормонален баланс, микро и макро нуутриенти, полезни и вредни навици. Пътят към подобрението е по-приятен и лек когато сме заедно.

Обадете се на телефон 0888 233 950 още сега. За цяла България.

 

29 коментара към “Преглед при психолог цена”

 1. Здравейте! Вие предлагате ли онлайн прегледи или някаква консултация? Колко струва при вас? Мога ли да се запиша и да си запазя час? Има ли списък с цени? Оставям си имейла долу в полето. Моля, пишете ми! Поздрави!
  М.В.

 2. Така и не се уточнява колко ще ни струва услугата или по-точно услугите,които предлагате?

 3. Здравейте, Ева!
  Менталико не е психолог, онлайн психолог, както и в неговата работа обикновено не се включва човешка намеса.
  Менталико е иновативна онлайн платформа и програма за терапия, базирана на психотерапевтични практики, включващи множество видове упражнения, съвети и практики.
  Повечето модули на платформата са абсолютно безплатни и нямат ограничения за използването им. Други са премиум и цената на абонамента за тях можете да намерите на следният адрес: https://mentalico.bg/page/pricing

 4. Привет, Магдалена В.!
  Менталико не предлага записване на час при психолог, защото нашата платформа е много различен инструмент за самотерапия и помощ. В него няма живи хора психолози и нямате назначен личен психолог. Менталико е софтуер за терапия, изцяло онлайн в Интернет и винаги с Вас.
  Поздрави!

 5. Не разбирам на хората защо им трябва услуга при психолог и какво точно искат да постигнат там? Няма такова нещо като преглед при психолог. Преглед може да направи единствено психиатър, който е доктор, завършил медицина и специализирал психиатрия. Най-вероятно става въпрос за вечното бъркане на хората между психолог и психотерапевт, както и психиатър. За повечето хора всичко това е едно и също. Но неограмотяването е проблем, които самите те изпитват на гърба си.

 6. Привет! Мисля че бях писала в предна статия, но не знам дали се вижда коментара ми. Някой дали може да сподели добър психолог, ако трябва психоаналитик или психотерапевт и каква е ориентировъчната цена за преглед? Много се надявам на актуална към 2019 година информация. Обикалям по сайтовете им, но или данните за контакт на психолозите не отговарят или нищо не е както трябва или цените им не са актуални от години, което е неприятно.

 7. Привет, драги! Има ли някой, който може да сподели впечатление от използването на психолог програма вместо физическо посещение при психолог? Разбирам, че факторът цена е от сериозно значение и най-изтъкваната разлика и предимство на виртуалния психолог срещу преглед на физически, но все пак? Опитът показва най-добре?

 8. Здравейте! Каква е цената на консултация с психолог в Менталико?
  Нуждая се от еднократна услуга само без постоянно комуникиране. Благодаря!

 9. Здравейте, Елена!

  Цената за един час при нас е 35 лв.
  Няма проблем за еднократна консултация.
  Добре е обаче да дефинираме темите и нуждите ви.
  Ще ви очакваме на телефон 0888 233 950
  Поздрави!
  Екипът на Менталико

 10. Не разбирам как по телефон провеждаме сесиите. А как ще си виждаме лицата?

 11. От както по медийте и във фейсбук започнаха масово да говорят за проблеми с ковид-ваксините, изпитвам огромен страх тъй като вече минах тази стъпка.

  През почти целия ден и нощ си мисля страшни неща и не мога да ги спра. Чувствам се безпомощна и че не мога да се справя със ситуацията. Имам спешна нужда от помощ.

 12. Здравейте, Цветелина!

  Проблемът, който описвате наистина много задълба последно време. За съжаление все повече хора изпадат в паника, кризи и сериозен страх. Понякога дори стигат до бърза помощ. Но за щастие без да имат сериозни проблеми, освен паническите атаки.

  Силно ви подкрепяме и съчувстваме в този труден момент. Можете спокойно да се обадите на нашия телефон по-горе.

  През това време искаме да ви даден надежда и малко спокойствие и да ви уверим, че всичко ще се оправи.

  Сърдечни поздрави! Екипът на Менталико

 13. Здравейте, приятели!
  Бях на два кардиолога. Единият ми каза, че имам излизане от сърдечния ритъм. Не помня термина, с който го нарече. Изписа ми бетаблокери. Другият доктор ми каза, че ми няма нищо и ми препоръча преглед при психолог или психотерапевт. Личният ми лекар твърди, че трябва да пия антидепресанти и ме насочва към психиатър.
  Моля ви насочете ме защото съм много обърната и стресирана и не знам какво да правя и при кого да ида.

 14. Здравейте отново, Галя!
  Всички посочени цени в уеб сайта са актуални. Моля посетете страница Цени от бутона по-горе. Поздрави!

 15. Не ми е добре напоследък. Тъжна съм и не ми се прави нищо. Едва ходя и на работа. Можете ли да ми помогнете за това състояние? Загубила съм надежда вече

  1. Скъпа, Фатме!
   Благодарим Ви, че сте споделили чувствата си във формата за коментари.
   Наистина вероятно Ви е тежко. Но не се отчайвайте. Борете се. Всичко минава. Не губете надежда. Можете да се обадите на нашия телефон. Психолог професионалист ще Ви обърне специално внимание. Ако искате да запишете час, очакваме Ви. Ще направим преглед на състоянието Ви и ще подходим според нуждите Ви.

 16. Здравейте, мили! От 4 месеца имам прием на антидепресант. За жалост не усещам някаква особена промяна в себе си. Има ли смисъл да започна психотерапия в момента, или да изчакам още няколко месеца. Психиатърът казва, че може да се наложи да пия хапчето още една година дори. Обаче доста хора се подобряват след месец само.

 17. Уважаема Стаменова, здравейте!
  Всеки човек има различно повлияване от лекарства. Реално влияние върху нервната система с едномесечен прием не винаги е възможно. А може да кажем дори, че по-често си говорим за плацебо ефект. Психотерапия може да започнете още сега. Колкото по-рано, толкова по-добре. Колкото до прием на лекарството за период от една година – това не е нещо необичайно. Не са Ви подвели (ако смятате случайно, че лекарят Ви е некомпетентен). Всичко зависи от частния случай обаче.

 18. Добър ден! Бих желал да запиша час за 24 юни 2022 г. За 14:00 часа. Доколкото разбрах часовете се провеждат по интернет, което чудесно ме устройва. Моля да потвърдите. Благодаря и поздрави! Очаквам отговор.

 19. Здравейте, г-н Петков! Трудно можем да записваме часове през формата за коментари. Писахме Ви на имейла, който сте посочили, но получихме грешка за грешен адрес. Ако желаете, обадете се на посочения в уеб сайта ни телефон.

 20. Можете ли да ми кажете колко долу часа ще ми трябват, за да се преборя с паник атаки? Вероятно ще кажете, че при всеки е различно. Но все пак някакъв ориентир? Бих желала да си направя сметката просто. Мерси!

 21. Здравейте, Калинка! Наистина, адекватният отговор за този въпрос е, че винаги е различно. Все пак, ако следвате всички наши указания и упражнения и вярвате в общия ни успех, подобрението може да се случи значително бързо. Има клиенти, които се чувстват значително по-добре дори след 3-4 срещи. Поздрави!

 22. Не знам вече кой може да ми помогне. В пълна умора съм. Нямам никаква енергия. Трудно виждам вече. Бях при какви ли не лекари. Какво да направя? Кой ще ми помогне..

  1. Здравейте! Не сте описали какво е становището на лекарите. Откриха ли някакви здравни проблеми, или не? Ако искате, можете да ни се обадите.

   1. Лекарите казаха че нищо ми няма. Но ми е много зле. Може да ида на други лекари. Ще ви се обадя скоро. Добре. Само да видя какво ще ми кажат.

 23. Здравейте! Занимавате ли се със стари хора? Мисля, че
  ни трябва малко психотерапия. А може би ще имаме нужда и от някакво медикаментозно лечение.

 24. Интересувам се от хипнотерапия. Предлагате ли такава услуга? Казаха ми, че ефектите са много бързи и почти сигурни. Тъй като съм доста зле физически и психически, мисля, че имам нужда от такава терапия. Можете ли да ми кажете цена?

  1. Който ви е казал, че ефектите са бързи и сигурни, вероятно просто няма идея от хипнотерапия. Въпреки, че на теория би трябвало да има по-бързи резултати от класическа психотерапия, психиката винаги има нужда от адаптация. А това изисква време и постоянство. Хипнотерапията не е като по филмите и няма нищо общо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *