Преглед при психолог цена

Каква е цената за преглед при психолог? Този въпрос редовно се задава от нашите гости и получаваме запитвания за цена за час при психолог за различни градове в страната.

Направихме проучване за цена на час при преглед при психолог и можем да обобщим след осредняване на данните:

 • Най-ниската цена на час при психолог: 20 лв.
 • Най-високата цена за преглед при психолог: 70 лв.

Разбира се, вариациите същеструват заради различната степен на компетентност на психолозите и техните цени се базират на тяхната локация, години практика в психологията, методи на анализ, преглед на пациентите и клиентите и др.

Най-голямото разнообразие на цени може да се срещне в столицата, докато в останалите градове, цените имат по-близки стойности в порядъка на 30 до 40 лв.

Преглед при психолог, цена, абонамент и дългосточно посещение

Абонамент не се предлага при преглед при психолог, не са налични намаления, карти или ваучери.

Ако посещавате психолог веднъж седмично (четири пъти в месеца), то за една година имате 48 посещения. При най-ниската цена, това ще ви струва 960 лв. за година. А при най-високата цена на час на психолога, тази услуга за една година ще ви струва 3360 лв.

Не е евтина услуга, за това трябва да се подсигурите със средства и търпение.

Някой психолози споменават, че за терапия е нужда около една година. Други твърдят, че могат да се справят с повечето проблеми на пациентите за половин година. Може да видите и актуалната средна цена при добър психотерапевт, ако имате нужда от информация.

Менталико ви предлага алтернатива, като ви предоставя огромно знание в психологията и психотерапията и ви препоръчва да опитате да правите упражненията ни, да попълвате своите дневници и да четете редовно съветите на вашият онлайн виртуален консултант. Създайте профил в Менталико и опитайте нашата виртуална програма и платформа за подобрение на вашият живот във всички аспекти.

 

8 коментара към “Преглед при психолог цена”

 1. Здравейте! Вие предлагате ли онлайн прегледи или някаква консултация? Колко струва при вас? Мога ли да се запиша и да си запазя час? Има ли списък с цени? Оставям си имейла долу в полето. Моля, пишете ми! Поздрави!
  М.В.

 2. Така и не се уточнява колко ще ни струва услугата или по-точно услугите,които предлагате?

 3. Здравейте, Ева!
  Менталико не е психолог, онлайн психолог, както и в неговата работа обикновено не се включва човешка намеса.
  Менталико е иновативна онлайн платформа и програма за терапия, базирана на психотерапевтични практики, включващи множество видове упражнения, съвети и практики.
  Повечето модули на платформата са абсолютно безплатни и нямат ограничения за използването им. Други са премиум и цената на абонамента за тях можете да намерите на следният адрес: https://mentalico.bg/page/pricing

 4. Привет, Магдалена В.!
  Менталико не предлага записване на час при психолог, защото нашата платформа е много различен инструмент за самотерапия и помощ. В него няма живи хора психолози и нямате назначен личен психолог. Менталико е софтуер за терапия, изцяло онлайн в Интернет и винаги с Вас.
  Поздрави!

 5. Не разбирам на хората защо им трябва услуга при психолог и какво точно искат да постигнат там? Няма такова нещо като преглед при психолог. Преглед може да направи единствено психиатър, който е доктор, завършил медицина и специализирал психиатрия. Най-вероятно става въпрос за вечното бъркане на хората между психолог и психотерапевт, както и психиатър. За повечето хора всичко това е едно и също. Но неограмотяването е проблем, които самите те изпитват на гърба си.

 6. Привет! Мисля че бях писала в предна статия, но не знам дали се вижда коментара ми. Някой дали може да сподели добър психолог, ако трябва психоаналитик или психотерапевт и каква е ориентировъчната цена за преглед? Много се надявам на актуална към 2019 година информация. Обикалям по сайтовете им, но или данните за контакт на психолозите не отговарят или нищо не е както трябва или цените им не са актуални от години, което е неприятно.

 7. Привет, драги! Има ли някой, който може да сподели впечатление от използването на психолог програма вместо физическо посещение при психолог? Разбирам, че факторът цена е от сериозно значение и най-изтъкваната разлика и предимство на виртуалния психолог срещу преглед на физически, но все пак? Опитът показва най-добре?

 8. Здравейте! Каква е цената на консултация с психолог в Менталико?
  Нуждая се от еднократна услуга само без постоянно комуникиране. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *